Shotover Jet

2010.07.29. 12:14

Avagy veress motorcsónakkal ezerrel egy sziklás kanyonban!

 Az Új Zélandon található Shotover folyón gyakran látni repesztő motorcsónakokat, amint centikre mennek el sziklák mellett, vagy 360 fokos fordulatot csinálnak (ezt a mutatványt minden utas várja) sikítozó emberekkel a fedélzeten. A cég a Shotover Jet.

Shotover jet, extrém sport

 1970 óta léteznek, emberek százezreinek az adrenalinszintjét szabályozták be ez idő alatt. A látvány és az érzés fantasztikus. A hajók padlólemeze lapos, speciális megerősített aluminiumból van, a motor is brutális. Maximum 14 személyt szállít az 5,3 méter hosszú, 2,44 méter széles gép, plusz a vezetőt. A hajóban dolgozó két Hamilton jet turbina másodpercenként összesen 800 liter vizet nyom ki a hajóból, így a sebességre nem lehet panasz...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr972182773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása