Nitro 4wd dirtboard

2010.08.07. 08:49

A négykerék meghajtású terepdeszka

 Néhány éve nem gondoltam volna, hogy ennyi motoros deszka lesz hamarosan a piacon. Ennek ellenére szinte mindegyik tud valami meglepetést okozni.

 

Nitro, dirtboard, deszka, motoros, extrém sport


  A Nitro Dirtboard például a sebességével. A vas ugyanis akár 55 kilométer per órával is tud veretni a 80 köbcentis-, 5,4 lóerős motorjával. Ennélfogva nem árt, ha a rider alaposan "felöltözik" (Bukó, kesztyű, gerinc-, térd-, könyökvédő, meg amit még talál otthon a szekrényben...)

 

Nitro, dirtboard, deszka, motoros, extrém, sport



  Elég komoly műszaki felszereltsége van a vasnak, például a Magura hidraulikus tárcsafékek, könnyített aluminium váz, Step-in snowboard kötések és nem utolsó sorban az 5 collos Edwards Futura Kart Mag alufelnik felfújható gumikkal. Az gáz-fék szabályozást a motoros deszkáknál megszokott/bevált módon itt is a kezében tartott kontrollerrel szabályozza a rider.

Hasonló szerkezetek: vízre a  Jetboard., hóra és szárazföldre a Mattracks powerboard az Altered elektromos gördeszka, a Scarpar board és a terepdeszkák alapja a mountainboard.

 

Megosztani király! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr452202747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása