A SnoGlide gördeszka is meg nem is, snowboard is, meg nem is. Igazából egy deszka, amit télen-nyáron használhat a rider. Van hasonló eszköz, a Flowlab-os srácok Railz conversion kit-je , de ez annál komolyabban fest.

Sno22, Snoglide, deszka, gördeszka, snowboard, extrém, extreme, sport, sportok, outdoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A deszka lapja 7 rétegű kanadai juharból van, amit a gyártás során vízállóvá tettek. A talpakat számítógépes tervezés után speciális polymerből készítették. Ezek külön is megvásárolhatók, így a gördeszkások a saját megszokott lapjukból is SnoGlide-ot csinálhatnak maguknak téli álom helyett.

Sno22, Snoglide, deszka, gördeszka, snowboard, extrém, extreme, sport, sportok, outdoor

 

 

 

 

 

 A lényege, hogy mivel nincsen kötésbe rögzítve a láb, így a rider a normál gördeszkástrükköket havon is meg tudja csinálni. (Persze ilyenkor ajánlatos a leash használata, hogy ne kelljen a hegy aljáig kergetni az esetleg elszabadult deszkát.) Létezik ennél egyszerűbb holmi is erre a célra, ez a Snowskate, de az ötlet jópofa, ki kellene próbálni. Azt hiszem ki is fogjuk a következő télen.

További extrém deszkákról itt-, téli extrém sportokról pedig itt olvashatsz!

Forrás: sno22.de

(Megosztani, "lájkolni" ér!)

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is:

Sno22, Snoglide, deszka, gördeszka, snowboard, extrém, extreme, sport, sportok, outdoor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr232925531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása