Csapatunk kint járt a 21. Hó-Show-n. Nem is annyira a kiállítás mozgatta a fantáziánkat -ami nem mellékesen egyre gyengébb színvonalú- hanem az első magyarországi BigAirBag Best Trick Jam!

big air bag, best trick jam, 2011, Hó-Show, snowboar, freeski, freestyle

A verseny lényege, hogy egy épített-, tíz méter magas rámpáról a bevállalós riderek egy hatalmas felfújható légzsákba adják be a trükköket. Jó dolog, mert biztonságos, így gyakorlásra és versenyre is kiváló! Kora délután bárki gyakorolhatott rajta, negyed öttől pedig indult a verseny, ahol nagyon tehetséges csajok is indultak! A nyertes deszkás és síelő 50-50ezer Forintot vihetett haza, a többi helyezett pedig a szponzorok ajándékaival lett gazdagabb.

  big air bag, best trick jam, 2011, Hó-Show, snowboar, freeski, freestyle

A kutya hideg ellenére a Jam igen jó hangulatban zajlott. A rámpa mellett épített boxon pedig slide-olhattak a vállalkozó kedvű riderek egy kis hódombról indulva.

  big air bag, best trick jam, 2011, Hó-Show, snowboar, freeski, freestyle

  A vásáron leginkább a hoszteszek miatt volt érdemes körülnézni, nem is töltöttünk bent túl sok időt. Kevés kiállító volt kint, és azok sem mind a téli sportok miatt. Bár a szombati bombariadó miatt vasárnap ingyenes belépéssel igyekeztek kárpótolni mind a látogatókat, mind a kiállítókat, Az "A" pavilont a Spa and Wellness és a Terepzóna kiállításokkal együtt sem sikerült rendesen megtölteni...

Nézd meg a BigAirBag Best Trick Jam-ről készült videónkat:

Az Airbag a WesEnd tetején kerül felállításra december elején, illetve kint lesz a tél legnagyobb buliján, a Winterfest-en is!

Megosztani ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr543403039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása