A Facebook-on közzétett hír szerint idén nem lesz Fridge, de remélhetőleg csak egy év szünet lesz, utána folytatódik ez a sokak által kedvelt különleges rendezvény.

fridge.jpg

A szervezőcsapat ezt tette közzé nemrég:

"Fridge Közlemény!

Kedves Fridge Fesztivál rajongók, barátaink!
Sajnálattal tájékoztatunk Titeket arról, hogy az idei Fridge Fesztivál elmarad.
Mint bizonyára Ti is tudjátok, pár hete (szeptember 1-én) volt egy amatőr szervezés a műjégpályán, ahol a szervezők nem vették figyelembe a közösség, és Budapest érdekeit. Nem tisztelték a lakók pihenéshez való jogát, és ezzel a hozzáállással olyan helyzetet teremtettek, ami minket is ennek a fájó döntésnek a meghozatalára kényszerített.

Felelősségteljes rendezvényszervező ilyen hangulatban és környezetben nem vállalhatja be a rendezvény megtartását. Nekünk első sorban a fesztiválozók, azaz a Ti érdekeiteket kell néznünk, és nem kockáztathatjuk ebben a felfokozott hangulatban a Fridge esetleges félbeszakítását. Szponzoraink, és Budapest városa előtt is felelősséggel tartozunk, és így most az 1 év halasztás mellett döntöttünk.
A Sziget Szervezőiroda és a MEEX között létrejött megállapodás értelmében, jövőre a Fridge Fesztivált a Sziget és a MEEX közös szervezésében láthatjátok. Ezzel színvonalban még erősebb rendezvényen vehettek majd részt.
Köszönjük Budapest városának, valamint szponzorainknak és Nektek, hogy kitartottatok és kitartotok továbbra is a rendezvény mellett! Jövőre-Veletek-Fridge 2013.

Köszönettel:
a Fridge Fesztivál szervező csapata"

A szervezők a nyilatkozatban konkrétan ki nem mondva az OSG-re céloznak, ami szerintük kissé zajosra sikerült, ami miatt állítólag áll a bál a kerületben és több támogató emiatt elbizonytalanodott és visszalépett. Az OSG szervezői elutasítják ezeket a vádakat. Szerintük nekik semmi közük a kialakult konfliktushoz, ugyanis ők minden szabályt betartottak a rendezvényük alatt beleértve a zajkorlátokat is. Úgy tűnik várni kell egy évet a következő bulira, addig is nézzétek meg a tavalyi Fridge-en készült hangulatvideónkat:

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

IMG 1585 k

(Ha meg csak ügyes marketingfogás ez a hype, akkor gratulálunk hozzá!)

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr464808143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.09.28. 14:35:18

Ez kamu. Mármint elhiszem, hogy elmarad, de senki nem mond le egy ilyen miatt x milláról, amit zsebre vághatott volna...
***
süti beállítások módosítása