Amíg kicsi a gyerek addig is deszkázhatnak a fiatal deszkás szülők, ráadásul idejekorán bele is kezdhetnek a trónörökös helyes irányba terelgetésébe. Van pár példa ilyesmikre, lássuk elsőnek ezt, mikor egy kosár gyerekkel nyomul a longis anyuka:

A kiskölyök láthatóan élvezi a dolgot, de mégis azért ez szerintem para. A másik opció nagyobbacska gyerekeknél a Ride With Me rendszer, ami gyakorlatilag egy deszka elejére szerelt kapaszkodó. Engem inkább egy négykerekű rollerre emlékeztet:

A legjobb/legbiztonságosabb eddigi ötlet szerintem ha ezzel a frankó longboard-babakocsi hibriddel próbálkoznak a csajok. Nem vicc, tényleg létezik a Longboard Stroller ami egy Quinny márkájú sport babakocsi és egy longboard keveréke. Ez is elég rolleres feeling, de a Peter Van Riet Stúdió ezért az öltetért már bezsebelt egy OVAM Ecodesign PRO díjat 2012-ben és sokkal menőbb, mint a kosár a deszka elején.

quinny_longboard_stroller_extrem_sportok_blog_video_babakocsi3.jpgA késztermék

quinny_longboard_stroller_extrem_sportok_blog_video_babakocsi2.jpgTeszt élesben

quinny_longboard_stroller_extrem_sportok_blog_video_babakocsi1.jpgA prototipusok

quinny_longboard_stroller_extrem_sportok_blog_video_babakocsi5.jpgTesztek gyerekkel és bábúkkal

A zöld kerekű motyó még mindig prototipus, finomítgatják, de remélhetőleg a közeljövőben piacra kerül majd a végleges változat is.

A sztori:

Ez lett belőle:

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr325288041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.10. 09:39:30

ötletesek. :D

Megmutatom az asszonynak, hátha kedvet kap. :D
***
süti beállítások módosítása