Share the Fun - 5. epizód

2015.09.07. 14:10

Kis Beni és Szerb Matyi  a felnőtt snowboard magyar válogatott riderei január végi sérülésük óta már a második nyári kalandjaikat bemutató epizódot dobták ki. Ebben a részben egy kisbuszba pattanva 4 napig turnéztak valami jó nyári mókát keresve. Először meglátogatták a budakalászi Omszk Wakeboard Centrumot egy kora reggeli session erejéig a barátaikkal. Feltűnnek a videóban az omszki lokál riderek is: Mesch Olivér, Bodnár Bencőke, Kruppa Gergő és persze Szóláth Szebi is odapirít pár trükköt. Kis Beni még mindig rehabilitációját tölti ezért ő jó hajóskapitányként biztosította a forgatás sikerét. Aztán vissza a buszba, és mint a menetelő minyonok a srácok már meg is érkeztek a Venice Beach Cable Parkhoz hogy újra felcsatolják a deszkákat. 

share_the_fun_balaton_szelet.png

 A road trip következő állomása az újonnan nyílt Line 36, nyári snowboard edzőtábor Pozsonyban. Ezen a helyen biztonságos keretek között lehet új trükköket gyakorolni a különböző méretű ugratókon. Matyi persze a legnagyobb, 14 méteres kidobót használva kigyúrt pár duplaszaltós trükköt, amit remélhetőleg télen, rendes pályán a havon is be fog tudni adni. A pozsonyi kiruccanás után még pont időben hazaért a banda Budapestre, hogy bevegye a belváros turista látványosságait és természetesen a napnyugtával a szórakozó helyeit is. Ilyen egy igazi nyári road trip Share The Fun módra!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

(Ha tetszett, nyomd meg a gombot!)

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr187767412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása