Hogy jól induljon az év: Jótékonysági kulturális est slam poetry-vel és stand up comedy-vel, a Magyar Kerékpárosklub javára

program_kerekparos_klub_jotekonysagi_est_standup_slam_poetry.jpg

 A Get up Stand up társulat 11 humoristája és az Astoria Slam Poetry négy költője karöltve adnak két órás szórakoztató műsort, a Magyar Kerékpárosklub városi kerékpározást népszerűsítő közösségszervező programjának javára. A társulatok tagjai maguk is biciklis közlekedés-pártiak, és mind fontosnak tartják a kerékpáros-életmód elfogadtatását a városi gyalogosokkal és autósokkal egyaránt. Ezt a munkát hatékonyan végzi az évről évre nagyobb támogatóbázissal bíró I Bike Budapest mozgalom.

Az estre 1000, 1500 és 2000 Ft-os áron lehet adományjegyekhez hozzájutni, amiket a getupstandupofficial_kukac_gmail.com címen igényelhetnek a támogatók, és a művészek a teljes befolyt összeget a Magyar Kerékpárosklub, azon felül az I Bike Budapest mozgalomnak ajánlják fel.

Kérünk továbbá, hogy amennyiben lehetőséged van rá osszd meg az eseményt barátaid között hogy elérhessük célunkat, a 300 ezer forintos adományösszeget! Köszönjük!

Az esemény facebook oldala itt elérhető!

A cél tehát nemes, osztani ér! 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr88216766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása