Hatalmas érzés egy szép longival krúzolni a napsütésben. Tudja ezt Bamboo a kutya is, látszik rajta a boldogság!

Bamboo

Happy Earth Day! Cruising Highway 101, zero-emission style.

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

longboard_kutya_poen_extrem_sport_blog_video.png

down-arrow-inv.png

***

Csajok extrém kerekesszékben

2017.04.20. 09:48

Nem csak Aaron "Wheelz" Foteringham az egyetlen WCMX-es, bár tudtommal ő volt az első, és egészen biztosan a legismertebb is a világon a Nitro Circus-nak hála. Vannak női követői is, akik egyre jobban tolják.

Ő Katherine Beattie, aki az első csaj, aki beadta a backflip-pet kerekesszékkel:

Ő Vali Izraelből:

A csajok a parkban egymást edzik és inspirálják.

Megarespect, ezek a nők bebizonyították, hogy sosem szabad feladni!

wcmx_csajok_kerekesszek_extrem_sport.JPG

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

***

XTreme Video

Kitesurfing with Playboy girls in Nitro City Hidden Lines > Ft Kevin Langeree

A meztelen nővel a háton kájtszörfözést Richard Branson (A Virgin cégcsoport tulajdonosa) milliárdos adta be először régen, de így se rossz! Mondjuk Branson 63 évesen simán Guinness rekordot döntött 3 csajjal egy kájtdeszkán, szóval mégiscsak ő a király:

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

***

A Nagyerdei korisok legfrissebb videója ismét odaver! Ezúttal a nemzetközi freestyle jégkori krémjével forgattak többek között Budapesten is, meg is lett az eredménye!

További videóik itt találhatóak!

freestyle_iceskating_video.jpg

Osztani ér!

***

Gymkhana 8 Dubai

2016.03.01. 19:04

Ken Block megint forgatott, ezúttal Dubajban, többek között fullos luxus rendőrautók között.

fiesta_raptor_gymkhana_8_ken_block_dubai2.jpg

Sokat nem kell itt mondani, aki ismeri Ken bácsi munkásságát azoknak azért, aki meg nem annak meg azért. A menet közben kerülgetett kétkerekező Raptor elég frankón fest, de beszéljen inkább a kép alatti videó.

fiesta_raptor_gymkhana_8_ken_block_dubai.jpg

Megosztani ér!

***

Hogy jól induljon az év: Jótékonysági kulturális est slam poetry-vel és stand up comedy-vel, a Magyar Kerékpárosklub javára

program_kerekparos_klub_jotekonysagi_est_standup_slam_poetry.jpg

 A Get up Stand up társulat 11 humoristája és az Astoria Slam Poetry négy költője karöltve adnak két órás szórakoztató műsort, a Magyar Kerékpárosklub városi kerékpározást népszerűsítő közösségszervező programjának javára. A társulatok tagjai maguk is biciklis közlekedés-pártiak, és mind fontosnak tartják a kerékpáros-életmód elfogadtatását a városi gyalogosokkal és autósokkal egyaránt. Ezt a munkát hatékonyan végzi az évről évre nagyobb támogatóbázissal bíró I Bike Budapest mozgalom.

Az estre 1000, 1500 és 2000 Ft-os áron lehet adományjegyekhez hozzájutni, amiket a getupstandupofficial_kukac_gmail.com címen igényelhetnek a támogatók, és a művészek a teljes befolyt összeget a Magyar Kerékpárosklub, azon felül az I Bike Budapest mozgalomnak ajánlják fel.

Kérünk továbbá, hogy amennyiben lehetőséged van rá osszd meg az eseményt barátaid között hogy elérhessük célunkat, a 300 ezer forintos adományösszeget! Köszönjük!

Az esemény facebook oldala itt elérhető!

A cél tehát nemes, osztani ér! 

***

Érdekes film érkezik az év utolsó napján! 

pb-fp-092.jpg

A klasszikus akcióthriller újragondolásában Johnny Utah, az FBI kiképzésében részt vevő ügynök és korábbi extrém sport fanatikus beépül a helyi fenegyerekek közé azzal a céllal, hogy elkapja a rablássorozatok mögött álló bandát. Életét és karrierjét kockáztatva megpróbálja teljesíteni a Nyolc Kihívást, amely az extrém sportolók halálos Szent Grálja földön, vízen, levegőben.

Kutatása elvezeti egy csapat kalandorhoz, akiket Bodhi, a rejtélyes extrém sportoló vezet, és akinek célja, hogy elsőként teljesítse a Nyolc Kihívást. Félelmet nem ismerve teljesíti a kihívásokat, ezzel bekerül Bodhi bizalmi körébe, Utah pedig gyanakodni kezd, hogy új barátja áll a nemzetközi rablások hátterében.

pb-fp-157.jpg

A Németországban, Ausztriában, Svájcban, Olaszországban, Kínában és Máltán forgatott POINT BREAK lélegzetelállító mutatványokat mutat be a világ ikonikus extrém sportolóival: bázisugrást, szörföt, motocrosst, snowbordozást és ejtőernyőzést. Nagyfelbontású mini-kamerák segítettek abban, hogy a soha nem látott közvetlenséggel rögzítsék a halált megvető mutatványokat ebben az eredeti és úttörő izgalmas világkörüli utazáson.

 point_break_b1_final_hun_16r_01.jpg

10 érdekesség az újragondolt Holtpont című filmről

Ki gondolná, hogy Kathry Bigelow kultfilmjét 24 éve, 1991-ben mutatták be Keeanu Reeves-szel és Patrick Swayze-vel. Az újragondolt változat december 31-én debütál a magyar mozikban, ennek apropóján összeszedtünk pár érdekes információt a filmről:

  1. Hű marad az eredetihez

Az 1991-ben forgatott Holtpont hihetetlen volt, inspirálóan hatott ránk – mondja a film rendezője, Ericson Core. Az eredeti ötletet tiszteletben tartva készítettük el a filmet: egy ügynök beépül egy csapat bűnöző közé, hogy megállítsa őket. A feldolgozásban van néhány jelenet, amely tisztelgés a 91-es film előtt.

  1. Több benne a történet

Az eredeti film egy csapat srácról szólt, akik bankokat rabolnak. A rendező viszont szerette volna, ha a film többről szól, például az extrém sportolók és a természet viszonyáról.

  1. Egy igazi Robin Hood-szerű történet

Azt a nézőknek kell eldönteni, hogy ezek a fiúk tényleg bűnözők vagy sem. De mentalitásuk mindenképpen egy kicsit Robin Hood-éra hasonlít.

  1. A forgatás a világ több pontján zajlott

A Holtpontot 10 országban forgatták, és igazából a sportolók vezették el a stábot a világ legfantasztikusabb helyeire.

  1. A dolgok extrémre fordulnak

Big wave szörfözés? Pipa! Wingsuit repülés? Naná! Sziklamászás? Még szép! Motocross? Jöhet!

  6.    Felejtsd el a green boxot!

Nem akartunk CGI-t – mondja Ericson. A létező legjobb extrém sportolókat szerettük volna rászabadítani a világra, hogy megmutassák, mit is tudnak igazán.

  1. Johnny Utah – a megvalósult álom

Sydney szörfparadicsomában nőttem fel – mondja Luke Bracey, aki Johnnyt alakítja – így az 1991-es Holtpont életem egyik fontos filmje volt. Még mindig nem tudom elhinni, hogy benne vagyok a filmben! És még mindig nem tudom elhinni, hogy én alakítom Johnnyt!

  1. Korlátok feszegetése

Nem csak egyszerűen megcsináltuk a wingsuit mutatványokat... de ezeket még senki sem vitte véghez! A wingsuit jeleneteket 6 hétig forgattuk, a fiúk fejenként kb hatvanszor ugrottak le a forgatás kedvéért – meséli Core.

  1. Az akció hozzátesz a történethez

A wingsuit jelenet nagyon fontos része Utah érzelmi utazásának, itt éri el a csúcspontot. Ez hatással van a történetre, éppen ezért a film nem csak összevágott akciójelenetekből áll.

  1. Elképzelhető a folytatás

Bracey azt nyilatkozta, hogy örömmel venné a folytatást:  „Ha találunk egy olyan helyet, ahová ezek után Johhny Utah elindulhatna, akkor miért ne? Lehet, hogy nyolc ilyet is találunk. Ki tudja?"

Köszönjük a megosztásokat! 

***