Booster Blades

2010.07.21. 14:14

 A Booster Blades egy angol találmány. A koncepció lényege egy újfajta városi közlekedési eszköz kiagyalása volt, ami gyors, kis helyigényű, nem környezetszennyező és nem túl fárasztó.

Booster blades extrém korcsolya

 A feltaláló Bryan Rawlings 7000 angol fontot nyert el és költött a fejlesztésre. A kori hátul egy nagy- elől 2 kis kerékkel van ellátva. A sín középen összecsukódik (hegymenetben a sín vízszintesen fixálható), a hátsó kereket taposás hatására egy lánc hajtja meg. A lassításhoz hátra kell dőlni, így fékeződik a hátsó kerék, hasonlóan a soros görkorikhoz, amikről amatőr használójuk még nem dobta le a jó kis féktuskót. A gyártó szerint aki tud korizni, az pár óra alatt megtanul ezzel az extrém korival is menni.

Booster Blades extrém gyors görkorcsolya

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr572166172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása