Sokféle extrém rollerről írtunk már ezelőtt, de azok többnyire elvetemült extrém arcoknak voltak kitalálva. Ilyen a downhill roller, vagy a félcsőbe ugrálni való illetve a különféle hórollerek. A Samsonite és a Micro Scooter "Business scooter bag" nevű rollerré alakítható kézipoggyásza sportos üzletembereknek lett kifejlesztve repülőtéri gurulásra.

Business scooter bag, Samsung, roller, táska, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

A táska egy kis méretű (repülőgépen kézipoggyásznak megfelelő) 25 literes darab, szóval némi ruha és a legszükségesebb apróságok épp elférnek benne. Súlya öt kiló, elől két darab 120 milliméteres kerék van a táska két oldalán ABEC 5-ös csapággyal szerelve. Teherbírása is elég,100 kilóis üzletember-méretig bírja a strapát.  A gyártó nem javasolja a zsúfolt tranzitváróban való használatát, de amíg odajut vele az ember, időt spórol, mozog és közben remekül is szórakozik.

Business scooter bag, Samsung, roller, táska, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

Ára nem túl alacsony, nagyságrendileg nyolcvanöt-kilencvenezer Forint, de szerintem egy jó könyvelő simán leírja az adóból.

Forrás: microscooter.org.uk

További extrém rollerekről itt-, különleges kütyükről pedi itt olvashatsz!

Megosztani, "lájkolni" ér!

Ha többre vágysz, csatlakozz hozzánk Facebook-on is:

Business scooter bag, Samsung, roller, táska, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr284362072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása