OSG 13

2012.09.11. 08:01

Az Offline Sport Games, vagyis közismertebb nevén OSG, az ország legnagyobb extrémsport és zenei rendezvénye, mely idén 13. alkalommal került megrendezésre Budapesten. Idei évben új helyszín, a Városligeti Műjépálya adott otthon az eseménynek, melyre több mint 30.000-en látogattak ki.

A rendezvény egy napja alatt gördeszka, BMX és MTB versenyek mellett break, beatbox verseny is volt, valamint rengeteg koncert és természetesen este afterparty hazai és külföldi DJ-kkel.

A Skullcandy Hungary csapatából öt rider indult a versenyen, közülük Karkossiák Zsolt a gördeszka kategóriában a dobogó legtetejére is állhatott.

A Skullcandy sátornál egész nap masszív tömeg volt, akik között különböző ajándékokat osztottak ki a Skullcandy lányok. A közönség megtapasztalhatta a Skullcandy Supreme Sound hangzását, erejét és minőségét is a kiállított fejhallgatók segítségével.

Íme az összefoglaló videó az OSG 13-ról:

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr724766772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása