A Flyrad német találmány lusta korisoknak. Lényegében egy kormánnyal ellátott unicikli, amit villanymotor hajt. A koris a kormányt fogja, a kerék előtte van, így húzathatja magát. Ezzel egész komoly kis koris túrákra el lehet indulni megfelelő terepen.  …

***

Kelly a kiskölyök

2011.01.22. 08:54

Megtanítja, mi az a freestyle sí! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Freestyle sí

2011.01.21. 08:35

Akkor ugorjunk!

***

Speedriding ezerrel

2011.01.20. 08:26

A Speedriding komoly sport, olyan helyen (és felette) is csúszhatsz, ahol ember még nem járt előtted! A Speedriding-ról bővebben itt olvashatsz!  Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Ha nem akarsz sokat költeni rá, gányolj magadnak otthon egy Snowskate-et, aztán hajrá!A Snowskate-ről bővebben itt olvashatsz!

***

Csúsznál egyet, de nincs hó vagy nincs idő utazni? Erre is van megoldás.  A németek összehoztak egy otthoni síszimulátort. Nem kifejezetten egy videojátékról van szó, a SkiGym-et sportolók, síoktatók és sportorvosok fejlesztették ki, hogy teljesen realisztikus legyen a…

***

Bob a motor ellen

2011.01.17. 09:05

Komolyság, ne próbáld ki otthon!

***
süti beállítások módosítása