Izlandon levadászva

2013.03.17. 07:38

Ingi az izlandi hókoris cimbora megkeresett, hogy szerdai csúszása közben elkapta egy tévés riporter. Be is került a híradóba ami nem véletlen, hiszen a világon ő a legjobb hókoris per pillanat! (A Sled Dogs Snowskates Facebook oldala itt van) Megosztani, "lájkolni"…

***

Tripla cork 13 évesen

2013.03.16. 13:30

Marcus Kleveland még alig látszik ki a földből, de beadja a tripla cork-ot snowboarddal. Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Playmobil szörf film

2013.03.15. 15:01

Lakóautó, szörfösök, hajó és jetski. No meg persze az óriási hullámok! Igen kreatív! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A bodyboard hasonló a szörfhöz, mindkettővel a hullámokon lehet csúszni. A két ridert egy jetski ráhúzza a hullámra  így megnézetjük melyik a vagányabb. Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A 2013-as januári termés sok komoly snittet hozott! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Frankó 3 dimenziós interaktív videójáték ahol az ember kipróbálhatja milyen lehet a wingsuit repülés! Kemény, tesztelném! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Yves Rossy alias Jetman megirigyelhette a wingsuit bázisugrók sikerét, ezért megmutatja, hogy sugárhajtómű nélkül is frankón tud repülni. Az új szárnya ugyanis kétszer olyan messzire tud siklani mint egy szárnyas ruha mivel merevebb és nagyobb a felülete. Megosztani,…

***
süti beállítások módosítása