Motoron persze, közben nyomja a stuntot! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Mókázás Kuala Lumpurban

2013.03.28. 07:42

Kuala Lumpurban van a 421 méter magas KL Tower, ami a bázisugrók egyik nagy kedvence. Akkor ugorjunk! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Egyet kirakni is elég komoly feladat, no de hármat? Ráadásul úgy, hogy közben dobálja őket az ember? Nem piti... Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Adam Miller lazán beadta a backflippet gördeszkáról, sőt közben hat lépcső fölött is átrepült, majd egy másik deszkán landolva gurult tovább. De valóban olyan egyszerű neki? Íme a király trükk, és ami mögötte van! És egy kis "gyakorlás". Én már az első (vagy maximum a…

***

Írtunk már pár nem piti kissrácról, Stavros is közéjük tartozik. Ő ugyanis mindössze 9 és fél éves, de driftversenyeken vezet. Nem is akárhogyan! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***
süti beállítások módosítása