Bomb the Line 2013 Berlin

2013.07.26. 07:35

A Bomb the Line versenyen minden deszkásnak teljesíteni kell a kettős szettet: egy gap-et és nyolc lépcsőt korláttal. A legszebb kivitelezés a nyerő. A Red Bull 2013-as berlini versenyének legjobb menetei videón. Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A Honda zseniális vírusreklámjára a napokban akadtam rá. Itt egy fűnyíróból csinált a cég egy durva versenygépet. Kevesen tudják, de létező sport a fűnyíróverseny (klikk), szóval az ötlet nem túl eredeti, de a videó ütős! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett,…

***

A Freebord és a Drift trike önmagában is jó móka hegyről lefelé. Na de együtt a kettő.... Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

8 éves hullámlovas (videó!)

2013.07.23. 07:19

A Maldív szigeteken jó gyereknek lenni. Kobi Clements is ott él, 8 éves, de úgy tolja a hullámokon ahogy a nagyok! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Drift trike csapatás

2013.07.22. 07:44

Driftelni nem csak kocsival lehet, hanem jó kis triciklikkel is. Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***
süti beállítások módosítása