A szivárványkergető

2013.08.09. 07:27

Chris "Dougss" McDougall bázisugró a legkomolyabb helyek egyikéről mesél. Moab, Utah, hatalmas sziklák, jó emberek, nagy ugrások.   Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot és szavazz ránk!

***

Emberünk bepróbál egy ollie-t, de egyből megborul. A macsek viszont menti a menthetőt, deszkára pattan és rávállal a trükkre!  Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot és szavazz ránk!

***

Elliptigo túra világrekord

2013.08.08. 07:21

Az Elliptigo az elliptikus tréner fitneszgép és a bicikli keveréke. Squash Falconer fogta a gépét és elindult egy 3000 mérföldes (azaz több, mint 4800 kilométeres!) európai adománygyűjtő körútra. Útba ejtette Angliát, Ausztriát, Hollandiát, Franciaországot és Svájcot is,…

***

Adrenalinlöket wingsuittal

2013.08.07. 07:19

A wingsuit elég komoly cucc. Ez a videó meg pláne, én már becsokiztam volna hatszor és ernyőt nyitok, amire persze jól rá is faragtam volna. Emberünk meg csak repül tovább. Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot és szavazz ránk!

***

Bob Burnquist parkja

2013.08.06. 07:42

Emberünk háza mögött egy elég komoly mega rámpa "rejtőzik" amire biztos ami biztos egy helikopter is le tud szállni. A klipben hasznát is veszi... Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot és szavazz ránk!

***

Glenn Holmström és Jan Sandler 50 köbcentis kis pitbike nyergében csapatja a freestyle motocrosst. Szaltó, superman és a többiek. Nem piskóta, tudnak ezek a finnek! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot és szavazz ránk!

***
süti beállítások módosítása