Jorge Lorenzo a MotoGP időmérőjén összeakadt egy sirállyal. A motor győzött... Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A legkomolyabb Wingsuit videó

2013.10.20. 07:22

Szerintem én legalábbis biztosan nem láttam ennél ütősebb madárruhás cuccot!. Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Amikor csinálhatunk végre ilyen felvételeket is!  Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A Snowkayak létező sport (csak úgy, mint az égi Skyak) télen is lehet tehát csapatni bár a víz egy másik formáján. Szerintem atom a cucc! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Bringázás az égben!

2013.10.17. 07:22

Bringázni jó dolog. Közlekedni, trükközni, vagy hegyről lefelé csapatni, kinek mi jön be. Na de bringázni az égben? Az az igazi királyság, persze csak ha nincs tériszonyod! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Szeretnél durva hangon csapatni de csak egy kiskocsid van? Nem gáz, itt a megoldás! Emberünk kisautója úgy szól, mint a legdurvább versenygépek, pedig mindössze egy biciklibelső kellett hozzá. Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A stuntriding kemény sport, sokat kell gyakorolni, közben fogynak a mocik és az emberek is... Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***
süti beállítások módosítása