Kisauó nagy csapatás

2013.10.26. 07:52

Emberünk jól megküldi a kis verdákat! Gumi nélkül jobban csúszik! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Nem piskóta, normál sebességgel talán le sem tudnám követni! A trükk egyébként a "Weird Al" nevet kapta Al Yankovich amerikai komikus után, akinek egyébként nagyon tetszett a dolog és gratulált hozzá. Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A kerék feltalálása újra

2013.10.25. 07:40

A kerék eredetileg egy farönkszelet volt. Később kapott vasalást a tartósságért, küllőket a kisebb súlyért és végül gumi külsőt a rugalmasságért. A fejlesztés azonban nem állt meg, napjainkban is dolgoznak rajta hogy könnyebb- rugalmasabb- és tartósabb legyen. Chet Baigh…

***

Plázamóka motorral

2013.10.24. 11:28

Freestyle MotoCross (FMX) pályát építettek a szófiai plázában. Menő! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Találkoztam már füvön-, kőtörmeléken-, vulkánon és homokon snowboardozással és síeléssel, de ott legalább deszka volt az emberek alatt. Ezt a beteg "sportot" Ski Hiking-nek hívják, nem kell hozzá más, mint két síbot, bakancs, erős ragasztószalag és egy jó poros…

***
süti beállítások módosítása