Gördeszkalappal hóban

2013.02.10. 08:01

A srácok eléggé tudnak, a snowskate-tel deszkázni ugyanis sokkal nehezebb, mint a gördeszkázás vagy a snowboard. Bár úgy tűnik itt egy sima gördeszkalappal tolják... Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A rettegett Iván

2013.02.09. 07:57

Ivan Savchuk nem pitiben nyomja a parkourt. Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Laza, mi? Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A szomszédban nem csak hegyek és fullos pályák vannak, de deszkára született RedBull-os riderek is: Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

A skimboard-ról írtunk már, szerencsére a dögösebb nem képviselői között is akad aki űzi ezt a sportot: Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Szeretjük az ernyős dolgokat, mint a kite, a siklóernyő vagy a speedriding. Emberünk Eric Oddy azonban nem tökölt, megreptette motorosszánját. Az elv a speedridingé, viszont a szán súlya miatt egy nagyobb méretű ernyőre volt szüksége. Lesznek itt még követők és izmos balesetek…

***

Fail Rovatunk - A sisak kell!

2013.02.05. 08:11

A sisak viselése igen fontos dolog, megmentheti a rider életét. Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***
süti beállítások módosítása