Zseniális tornagyakorlatok elég szokatlan módon kivitelezve... Van még emberünkről okosság: Talajon is jó: Emberünk egyébként Paul Hunt (művésznevén Paulette Huntinova) néven fut, az 1980-as években követte el ezeket a paródiákat tornászversenyek betétprogramjaként.…

***

Nem semmi videók, hihetetlen emberek! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Nem semmi látvány ahogy a hatalmas cső lassan tekeredik! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Gazella Gizella

2013.02.20. 07:55

A csöcsös csajok szeretik a kocsikat. Gisele például egy Raptor pick up-ban ugrál az ikrekkel párszor kis híján megfejelve a kamerát. De legalább örül neki. Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

Ken Block már nyomult együtt snowboardosokkal pár éve, most íme a Red Bull kisfilmje hasonló témában. Az off-road versenyző Ricky Johnson előnyt kovácsolt a rekord mennyiségű hóból és megküldte a gépet a Mount Snow-n. Ugyanez kicsit másképp: Megosztani, "lájkolni"…

***

A-A-aaa! A sisak bizony jó, ha van. Meg persze egy jó kis Contour Hd kamera rajta. Pedig szép freeride felvétel lett volna ha nem esik el... Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***
süti beállítások módosítása