PowerSki Jetboard- a legjobb módszer szúnyogok ellen

 

 Hogy lehet elkerülni, hogy sz@rrá csípjenek a szúnyogok egy szélcsendes, kellemes balatoni (dunai, tiszai...) estén? Az olcsóbb megoldás a spray, a drágább, de jóval élvezetesebb pedig nem más, mint a Jetboard a vízsugár hajtású szörfdeszka!

Powerski jetboard extrém szörf

 Ezen a – csekély 330 cm3-es, 45 lóerős motorral alaposan kitömött - szörfdeszkán állva, akár 70 km/h-val suhanva a tükörsima vízen nincs az a vérszívó állat, amelyiknek esélye lenne utolérni minket. Bizony, már nem kell azon gondolkodni a hullámlovaglás iránt érdeklődőknek, hogy hogyan szedjenek össze százezreket ahhoz, hogy kipróbálhassák a hullámlovaglást autentikus szörfös környezetben a világ távoli pontjain, gondolkozhatnak azon is, hogy hogyan szedjenek össze százezreket ahhoz, hogy kipróbálhassák a hullámlovaglást autentikus horgászkörnyezetben a világ közeli pontjain.

jetboard_extrem_sport_blog.jpg

A szerkezet ára jelenleg elég magas, szállítással együtt Amerikában 6500 dollárba kerül,valószínűleg jobb lesz megvárni, amíg a kínaiak ezt is szemérmetlenül lekoppintják... addig meg nyáresti csajozáshoz ott van a csúszdás vizibicikli meg a Szuku.

Akit a téli változat is érdekel, létezik motoros snowboard is: A Powerboard! Vízen motorozáshoz pedig ott a Jetbike.

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr762138980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása