Snowboard Plate

2010.11.17. 08:02

Újítás a stabilitásért

 A Snowboard Plate egy alátét lap, amit a deszka és a kötés közé lehet szerelni. Előnye, hogy így a deszka rugalmasabb marad, hiszen nem a közepén állva terheli azt a rider, hanem csak pár ponton, ahol a lap rögzítve van rá. A board-os viszont- míg a lap mozog, vagy csavarodik- stabilan áll tovább a plate-en, ami mintegy bónusz tulajdonságként a rezgéseket is elnyeli.

snowboard plate, deszka, alátét, kötés, extrém, sport, Burton, Donek, Bomber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bomber plate

 További jóság, hogy az ember így magasabbra kerül a snowboard fölé, így sokkal durvább fordulókat lehet csinálni a deszkával nagyobb szögben lehet vele élezni, mint a spéci alátét nélkül. Többen is gyártják ezeket, a versenyeken már bizonyított a cucc, és tesztelik is nagy erőkkel. Többnyire szénszálas anyagból vannak ezek a kiegészítők -egyenlőre meglehetősen borsos- 4-500 dollár körüli áron lehet hozzájutni.

snowboard, plate, Burton, extrém, sport, sportok, extreme, Donek, bomber

 

 

 

 

 

Donek plate

Láttunk már gördeszkáknál is hasonló megoldást, (személy szerint már próbáltam is ilyet) talán ez lesz a jövő? Kiderül. A videón jól látszik a lényege.

További érdekes deszkákról itt olvashatsz!

Iratkozz fel most hírlevelünkre és nyerd meg az egyiket a tíz

 

 

 

 

 

 

 

Víz- por- ütés- és karcálló óra közül! Sorsolás 2010 december elsején!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr312451771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása