Programok kemény gyerekeknek

2012.03.26. 08:28

 Az angoloknál Wolwerhampton mellett minden év januárjában megrendezik a "Tough Guy Competition" nevű futóversenyt. Nyers fordításban "Kemény gyereknek" hívott viadalon nem elég az, ha gyorsan futsz, de erősnek és kitartónak kell lenned, hogy a vizesárkokkal, kötelekkel, mászófalakkal, tűzzel, szögesdrótakadályokkal és egyéb "finomságokkal" teletűzdelt pályán te érhess célba először. Az erő és a kitartás próbája ez a viadal, nem véletlen, hogy tábori kórházat is létesítenek a verseny idejére Mr Mouse farmján, a verseny helyszínén.

 Van családos verzió, amikor gyerekeikkel együtt is indulhatnak a versenyzők -nyilván ez a gyámügyisek álma- illetve minden nyáron megrendezik a beszédes nevű csalánfutás versenyt, ahol a vállalkozó kedvű mazochisták egy csalánmezőn futnak keresztül. Ki nem hagynám...

 Hála az égnek azonban 2012-től már nem kell a ködös Angliába utazni, ha fájdalomra és szenvedésre vágynál, elég legurulni Békéscsabára. Ugyanis 2012 április 29-én megrendezésre kerül az első ilyen jellegű verseny mifelénk Fighters' run néven!

  

 A Fighters’ Run arra törekszik, hogy az unalmas, ismétlődő gyakorlatokat félretéve változatos kihívásokat nyújtson, amihez elengedhetetlen a csapatmunka, a bajtársiasság és természetesen a jó kedv! Ez egy szórakoztató esemény, ami összehozza az embereket. Némi futás megspékelve sárral, tűzzel, vízzel, falmászással, sörrel és sok nevetéssel.

A Fighters’ Run-ban több szinten -ALAPban, és SUPERben- is kipróbálhatjátok magatokat egyénileg és csapatban egyaránt. Férfiak és nők együtt vágnak neki futva a 7 vagy 14 km-es távnak és küzdik le a 14- vagy 28 akadályt. A csapat minimum létszáma 4 fő, de több főből is állhat. Ami a lényeg, hogy a csapat tagjainak egyszerre kell beérkeznie a célba.

Kedvcsinálónak itt van róla egy kis előzetes. Mi tutira ott leszünk!

 

Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

További beteg fesztiválokról itt olvashatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr234338763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása