Ma reggel megjelent a GoPro Hero3 kamera! Durván továbbfejlesztették a legismertebb POV (Point Of View) sportkamerát ami a beharangozó szerint immáron 1000FPS-t is tud (1000 kép per másodperces felvételt, ami nagyon komoly lassítást tesz lehetővé!), és rossz fényviszonyok között is szebb 1080p HD felvételeket lehet vele készíteni mint elődjével. Az 1000FPS persze nem igaz, a kamera 240FPS-t tud WVGA (Wide VGA, ami 848*480 pixel) módban, HD-ben pedig (720p) 100FPS a maximum. Ezt persze segédprogramokkal tovább lehet lassítani (pl Twixtor-ral).

GoPro Hero 3.jpg

A kis kamera 14 Megapixeles fotókat tud készíteni, ráadásul másodpercenként akár tizenkettőt is. A gép 30 százalékkal kisebb, 25 százalékkal könnyebb és gyorsabb is elődjénél, WiFi-vel is rendelkezik. A nagytudású új kamera (Black Edition verzió) 400 dolláros áron kapható Amerikában, megjelenése ma reggel 9.00-kor volt. Olcsóbb (és kisebb tudással rendelkező) társait is választhatjuk amik Silver Edition (300USD az ára) és White Edition (200USD) nevekkel kerülnek forgalomba. Magyarországon a Myactioncam-et kell majd ostromolni ha valaki ilyet szeretne magának, mi már alig várjuk hogy tesztelhessük a gépet! Övék egyébként az ország legnagyobb sportkamera és tartozék választéka (Drift és Contour Hd kamerák is vannak a GoPro-k mellett), bérelni is lehet náluk, mi is velük dolgozunk egy jó ideje. 

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is és vegyél részt nyereményjátékunkban!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr454853527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarkvideken · http://sarkvideken.blog.hu/ 2012.10.17. 10:18:32

na végre! legalább occsóbbért lehet 2-eset vanni majd.
***
süti beállítások módosítása