A BOMBA! elhozza nektek a Brenter síbringát és a Sled Dogs hókorit a Westend tetejére december 15-23 között, ahol kipróbálhatod (december 17. től), megnézheted, és csúszásodat fel is veheted akciókamerával ingyen a Myactioncam jóvoltából! Gyere el, jó lesz!

Az esemény linkje itt!

westhill.jpgEgy kis kedvcsináló:

A Westhill-en szánkópálya, hófánk, rail park, igazi hó, és forralt bor is vár. December 16-án pedig a World Snowboard Day Warmup bulija lesz nemzetközi (és persze magyar) snowboard riderekkel. 

Tehát december 15-22 között csapjátok a hónotok alá a deszkát, vagy a sít és mozgólépcsőzzetek fel a Westend tetőkertjébe, mert ezen a héten bárki ingyenesen kipróbálhatja a boxokat és korlátokat. Akik esetleg még bizonytalanok magukban a slideolást illetően, a helyszínen kérhetik Takács Bazsi profi snowboardos segítségét, de ha csak egy kis hütte hangulatra vágysz akkor is érdemes kilátogatni valamelyik délután.

bomba_westhill_plakat_kicsi.JPG

Megosztani, "lájkolni" ér!

A hókoriról bővebben itt-, a síbringáról pedig itt olvashatsz!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is és vegyél részt nyereményjátékunkban!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr364961351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása