Kun Ádám interjú videóval

2013.07.18. 07:45

A Myactioncam által is támogatott BMX versenyző Kun Ádám megnyerte a 2013-as világbajnokságot flatland profi kategóriában!

kunadi.jpg

Ádám elmesélte, hogy a verseny előtti napokban lebetegedett, rázta a hideg és lázas volt. A VB reggelén benyomott egy vitaminkoktélt, összeszedte minden erejét, majd a döntőbe jutott 12 ember közül másodikként mutathatta meg a trükkjeit a bíráknak. A négy trükksornál nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy legyen bennük saját trükk, guruló, pörgős, első- és hátsó kerekes is vegyesen, ezzel fel is adta a leckét a többi ridernek rendesen. Bár egyet hibázott, eredeti és szépen kivitelezett trükkjei miatt tapintható volt a feszültség, mert a többiek érezték hogy csakis hibátlan menettel rúghatnak labdába. Bár volt akinek sikerült, eredetisége miatt azonban mégis Ádám állhatott a dobogó legfelső fokára! Sikerét annak köszönheti, hogy imád biciklizni és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy saját trükköket fejlesszen. Kitalálni ugyanis sokkal nehezebb egy új trükköt, mint egy létezőt megtanulni, ezt a versenyeken a bírák ezért jobban is értékelik. Sajnos manapság kevés az ilyen szemléletű biciklis, ezért tud Ádám profiként hosszú ideje érvényesülni, mert képes folyamatosan újat mutatni.

Tervei szerint idén kevesebb versenyen indul, inkább a bemutatózásra és a gyakorlásra fókuszál, például ott lesz az összes MotoGP versenyen is.
"A Myactioncam kameráinak hála a versenyen bemutatott trükksorokat gyakorlás közben felvettem magamnak, majd utána visszanézve fejlesztgettem őket. Próbáltam a bírák fejével gondolkodni hogy melyik trükkömet hogyan fogják látni és hogyan értékelik majd."
Gratulálunk Ádám!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr765411886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása