Kenuval Magyarország folyóin

2010.08.02. 09:20

Kiss Csanád 2000 kilométert evez Magyarország folyóin, közben természetet fotóz.

-Honnan jött az ötlet?

Tavaly tavasszal egyik nap arra ébredtem, hogy egy ötlet vagy inkább egy teljes történet állt a fejemben készen. Végig kell eveznem Magyarország összes folyóját és a vizek szemszögéből bemutatni az országot egy fotósorozaton keresztül.... ez annyira megtetszett és közel áll hozzám, hogy egy kávé után már a pályázatok közt kutakodtam, hogy valami hátteret próbáljak keríteni neki. Mondjuk ez a folyamat máig nem változott, de 1 éven és 4 folyón már túlvagyunk!

 -Mióta evezel?

 Úgy 8 éves lehettem, amikor az apám vett egy kenut. Ő megszállott sportember, hegyetmászik, és mindenben benne van.. Vele kezdtük, és sorra jártuk a nagy folyókat. Többször levittük az Adriára is. Egyszer hazafelé fejre is álltunk a kocsival, aminek a tetején ott volt a hajó...illetve alatta. De ez a kenu most is vizen van, megjavították és vígan  szeli a habokat!

 Kiss Csanád, 2000km kenuval Magyarországon

 

További sportok a blogon

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr332182422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása