Flying Fox

2010.08.04. 07:29

Adrenalinbomba Új Zélandról

 A Kiwik földjén járva az ember ha nem akar, nem unatkozik. Kipróbálhatja a Shotover Jet-et, a Canyon Swing-et, a Zorb-ot, vagy a Fly by wire-t. De ha még ezektől sem kapna infarktust, 2004 óta itt egy újabb lehetőség, a Flying Fox!

 A móka lényege, hogy 175 méter magasról egy egy kilométer hosszú kötélpályán az embert Superman pózban (fejjel előre) elindítják egy kanyon felett. Az utazás alatt elérhető akár 160 kilométer per órás sebesség is. És a legjobb rész még utána jön, a végén elindul a páciens hátrafelé a kötélen!

Flying Fox, extrém sport

 Egyszerre 1-3 ember mehet vele, ha legalább fejenként 38 kilósak és elmúlt 10 évesek. A rovarok miatt nem árt a szemüveg, és széles vigyor esetén a fogunk is olyan lehet, mintha mákos tésztát ettünk volna.

 

 

(Megosztani jófejség)

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr452196009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása