2010 augusztus 5-7 Miskolc

Extrém sport, zene, pörgés, buli, ez röviden a Gyár Fesztivál augusztus 5 – 7. között a Factory Sportarénában. A Gyár Feszten idén is garantált a pörgős hétvége, hiszen az underground környezet, a sport, az alternatív zene garantálja a feledhetetlen bulit. A három napos gyári buli azonban idén még többet kínál, még jobban vár.

Mivel is? Kowalsky meg a Vega, Fish! Road, Subscribe, Vad Fruttik, Zságer Balázs, Punanny Massif, Hősök, Irie Maffia, Vad Fruttik, Idoru, Blind Myself, Superbutt, Anti Fitness Club, Paddy and the Rats, Akkezdet Phiai, Siska Finuccsi, Palotai, két külföldi zenekar (a berlini Laid és a szlovén Leaf-Fat) és a sort még folytathatnám napestig, s ez még csak a zenei kínálat. Egy party a jó zenétől még nem lesz fergeteges. Kellenek hozzá a jó arcok, a sport, a hangulat és persze a tudatosság.

A civilek által szervezett fesztivál több éve felpörgeti augusztusban a fiatalokat a Vasgyárban. A szervezés fő célja, hogy meghonosítsa kis hazánkban az afféle újrahasznosítást, miszerint az ipari jellegű, ám elhagyatott, már nem működő gyárterületek kulturális központokká válhassanak. Az ilyen épületek alternatív felhasználása azért is hasznos, mert egy ilyen építmény igazi hangulatot varázsol egy fesztiválnak, s a mindennapi sportolásnak is.

Még több a Gyárban


Idén több újdonsággal is készülnek a szervezők. A tavalyi évekhez hasonlóan ismét a jobbnál jobb koncertek és az extrém sportok jelentik a három napos buli kohéziós erejét, ám az idei Gyáron nagyobb teret kap a vizualitás is. A BMX, a triál, a skate és gördeszka versenyek és bemutatók mellett augusztus 5 – 7. között bemutathatják filmjeiket helyi fiatal filmesek. Fotósok, filmesek, visual alkotók kiállításai bemutatói lesznek a harmadik alap pillére a 2010-es Gyár Fesztiválnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr992196128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása