3. Skimboard fesztivál

2010.08.05. 08:19

2010 augusztus 6-7, Surfbeach, Siófok-Sóstó

 2010 augusztus 7-8-i hétvégén kezdetét veszi a harmadik skimboard fesztivál. A fesztivál helyszíne nem más, mint a kiteosok és szörfösök paradicsoma a SURFBEACH. A rendezvény során a látogatóknak lehetősége nyílik több extrém sport megismerésére és kipróbálására

extrém sport 3 skimboard fesztivál

 A surfbeach számos sikeres rendezvényt tud már a háta mögött, szörf kupákat és szezonnyitó rendezvényeket. Eljött az idő hogy bemutasson olyan sportokat, amit kevesen is...mernek. Az érdeklődők megtekinthetik és kipróbálhatják a Skimboardot, Stand Up Paddle szörföt és a Winchet. Egésznap lehet csocsózni, és természetesen strandröplabdázni is. A Surfbeach egész területén ingyenes WIFI hotspot működik, így a munka sem akadály egy kis pihenéssel egybekötve! A rendezvény egyúttal skimboard verseny és, wakeskate bemutató.

A skimboardról bővebben itt olvashatsz!

További info: surfbeach.hu

 

(Megosztani jófejség)

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr412196136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása