Gamercize Sports

2010.08.09. 10:47

Éghet a zsír játék közben is.

 A southamptoni Gamercize Sports vigyáz rá, hogy a megrögzött konzolkalózok se punnyadjanak be a tévé előtt, illetve a fitneszőrültek se unatkozzanak a sztepgépen. Kidolgoztak egy szerkentyűt, ami fitten tart miközben az ember a kedvenc videojátékával játszik. A név az angol "game" (játék) és az "exercise" (gyakorlat) szavakból ered.

gamercize sports, extrém, sport, konzol

 A dolog egyszerű, a videojáték kontrollerét és a fitneszgépet (bármelyikkel működik, de a legjobb hozzá a sztepgép vagy elliptikus tréner - ezek a gyártótól meg is rendelhetők) összekapcsolják, aztán már mehet is a móka. Egy bökkenő van, ha az ember abbahagyja a mozgást, a gép letiltja a kontrollert, így játszani sem tud tovább. Szóval jobb, ha nem fáradsz el az utolsó pályán...

Gamercize, sport, extrém sport, konzol

Családi csomag

 A cuccból háromfélét kínál a gyártó, ezek a GZ PC-Sport, ami PC-vel és Mac-kel kompatibilis, a GZ Sport (PS2, régi XBOX és Gamecube tulajdonosoknak) és a GZ Pro-Sport (XBOX360, PS3 és Wii gépekhez jó). Áruk 90-140 amerikai dollár között mozog. Családi- és gyerekcsomag is rendelhető, hogy mindenki fitt legyen otthon. Szóval irány gyúrni a konzollal!

Hasonló holmi a Ridewire, amivel a deszkás sportok szerelmesei játszhatnak aktívan.

 

Megosztani jó...

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr82205533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása