Soma Airbag

2010.08.22. 07:02

A deszkatáska, ami véd és pihentet...

 Nincsenek hullámok? Jó ilyenkor lefeküdni a parton és várni, vagy a haverokkal dumálni. Nicholas Martin kifejlesztett egy felfújható deszkatáskát, amire a fáradt vagy unatkozó rider leheveredhet. A fő szempont viszont nem ez, a táska megvédi a deszkát és a mellé csomagolt holmit még elég durva behatásoktól is. A cucc még nem kapható kereskedelmi forgalomban, de ami késik, nem múlik...

Nicholas Martin airbag extrém sport deszka táska

Addig is, hasonló (és már kapható) termék a Soma Airbag. Itt a fő szempont nem annyira a kényelem, hanem a tutibiztos védelem.

 A táska kb 5 perc alatt felfújható tüdővel, a lényeg, hogy előbb tegyük bele a cuccokat, mert utána nehéz lenne. Létezik belőle szimpla- és dupla kivitel is, 170 illetve 200 dolláros áron, ami nem olcsó, tekintve hogy egy átlagos boardbag kb fele ennyit kóstál, viszont így tuti biztonságban van -az általában nem olcsó- deszkánk. Szóval megéri.

Soma airbag extrém sport deszka táska

 Anyaga főképp PVC, de a durvábbik fajtából, szinte golyóállóvá téve a táskát. Adnak hozzá egy plusz deszkazsákot, hogy a nagy táska belül ne legyen wax-os szállítás közben. Ha épp nem használjuk, a leeresztett Airbag könnyen összetekerhető egy kis csomaggá, így a szállításával sincs gond.

 

További deszkák itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr172234983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása