Kartoncső vívás

2010.09.11. 08:30

Ha rövid a karod, toldd meg egy kartoncsővel!

 Lézerkard, pallos és tőr nélkül is lehet érdekes a vívás. A mai világ embere is harcolhat úgy, hogy lehetőleg ne ölje meg a vetélytársát. Erre alakult meg a Cardboard Tube Fighting League, vagyis a Kartoncső Vívó Szövetség.

Cardboard Tube Fighting League, Kartoncső, vívás, extrém, sport

 A hülyeség természetesen terjed, várhatóan hamarosan nem csak az Egyesült Államokban rendeznek ilyen eseményeket, amiről a honlapon keresztül értesülnek a bajvívók. A szabályok egyszerűek és a biztonságra törekednek. Mindenki csak a hitelesített, az esemény helyszínén kapott csövet használhatja, tilos egymás fejét ütni, vagy direkt fájdalmat okozni, illetve ütést kézzel hárítani.

Cardboard Tube Fighting League, Kartoncső, vívás, extrém, sport

 A győztes az, akinek utoljára marad egyben a "fegyvere", akinek eltörik a csöve, kiesett a harcból. Nevezési díj nincs, az esemény teljesen ingyenes és csak a szórakozást szolgálja. A győztes jutalma egy szép kard formájú kartoncső.

cardboard tube fighting league, kartoncső, vívás, extrém, sport

 

 

További érdekes extrém őrültségek itt...

Legfrisebb extrémsportos cikkeink itt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr182285414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása