Freeline Skates

2010.10.07. 11:29

A görkori gördeszka. Vagy fordítva.

 Ryan Farelly San Francisco-ból találta fel ezt az extrém hibridet, a Freeline Skates-t. Nehéz eldönteni a holmiról, hogy görkori vagy inkább gördeszka-e az alapja. Szerintem talán a deszkához közelebb áll.

Freeline Skates, kori, extrém, sport

 Két mini gördeszkáról van szó, mindegyik alatt masszív öntött aluminium felfüggesztésen hosszanti irányban a laphoz képest keresztirányban van 2-2 darab széles (72mm-es longboard-okon használt) kerék. A felső részen (a lapon, ami valójában egybe van öntve a felfüggesztésekkel, és szintén aluminiumból van) a gördeszkákon használt griptape van, a rider lábához pedig (csakúgy, mint a gördeszkánál) nincsen rögzítve semmilyen módon a holmi. ABEC 5-ös csapágyakkal van szerelve a cucc.

Freeline Skates, kori, extrém, sport

 Nincs új a nap alatt, a szerkezet igen hasonló az Orbitwheel-hez, még a mozgás is ugyanaz, a Freeline Skates viszont masszívabb felépítésű. A deszkák közül pedig a Waveboard vagy a T-Board érzésre hajaz. Az extrém kori 130 amerikai dollár körüli áron rendelhető meg.

 

 

 

Tovább a blogra

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr262352752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Extremesportok.hu · http://www.extremesportok.hu 2010.12.06. 20:32:30

Király! Láttam már Pesten egy embert Freeline Skates-szel, de nem tudtam odamenni hozzá! Köszi! :)

Plota 2011.03.07. 21:41:32

Valaki rendelt már? Vagy már nálunk is hozzá lehet jutni?
***
süti beállítások módosítása