Downhill másképp

2010.10.13. 08:27

Bergmönch

A downhill roller-bicikli

 Összteleszkópos downhill roller, ami összecsukható. Kicsit betegnek hangzik az elképzelés, de létezik, ez a Bergmönch a Koga-tól. (A név hegyi szerzest jelent- lásd a videón)

Bergmonch Koga extrém sport downhill roller

Hegynek fel sem kell vele mgeszakadni, sőt tolni sem muszáj. A gép ugyanis összecsukható hátizsákká, ami mindössz 9 kilót nyom. Így a bevállalós downhill-rolleresek csak felkapják a hátukra, aztán séta fel a hegyre. Az innovatív ötlet a hegymászást és a downhill-t hivatott kombinálni, ami nem is rossz ötlet.

Bergmönch, Koga, extrém, sport, downhill, roller

Ha felértünk a hegyre, a hátizsákos cuccból kb két perc alatt lehet rollert fabrikálni, majd a könnyebb terepen térdelő-, a nehezebb, zúzósabb utakon álló pozícióban indulhatunk is lefelé. A Bergmönch-ön tárcsafékek gondoskodnak a kellő lassulásról, na de ki akar fékezni?

A másik komoly roller-biciklis ötlet a Streetstepper

További extrém rollerek itt

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr902365760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása