Bikini Beach Mile

2010.11.05. 10:39

Bikinis csajok futása a lóversenypályán

 A kaliforniai Inglewoodban kellemes versenynek lehetnek szemtanúi az érdeklődő (jellemzően férfi) sportrajongók. A Hollywood Park lóversenypályán ugyanis lovak helyett hiányos öltözetű csinos hölgyek futnak versenyt egy szál bikiniben és futócipőben a 200 dolláros felléptidíjért, és a helyezésekért járó plusz 500-200-150 dollárért (az I-II-III. helyezettnek)

Bikini beach mile, extrém, sport, futás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eseményre a péntek esti lóverseny során kerül sor, amire több, mint tízezer ember kíváncsi általában. Valójában a táv nem egy mérföld, csak egy negyed. A hölgyek a lovak startboxából indulnak a negyed mérföldes póznától, innen kell a célvonalig futniuk.

Bikini beach mile, extrém, sport, futás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A 'Poorman Bikini Beach Mile' történelme 2006-ig vezethető vissza, ekkor tartották meg az első ilyen versenyt, akkor még csak 1/16-od mérföldes távval. Azóta is évente rendezik az eseményt, aminek népszerűsége egyre nő. A verseny előtt Jim Trenton "Poorman" egyenként bemutatja a versenyzőket, elmondja súlyukat, magasságukat, illetve az általuk viselt bikinit is. A verseny végén a győztes a pénzjutalmat és a trófeát, majd iszik a tradicionális győztesek kakaójának üvegpoharából. Ugye milyen cuki? Az Ausztrálok is rendeznek ilyen versenyt a kaliforniai mintájára, de náluk 150 nő csap össze kieséses versenyekben a 3000 dolláros fődíjért.

Hasonló csinos csajos küzdelem a Lingerie Bowl, szintén az USA-ból származik.

Iratkozz fel most hírlevelünkre és nyerd meg az egyiket a tíz

 

 

 

 

 

Víz- por- ütés- és karcálló óra közül! Sorsolás 2010 december elsején!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr212425373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása