Smart Ebike

2010.11.26. 08:19

A Smart új városi cirkálója

 Hussein Al-Attar dizájner a Mercedes Benz dizájnstúdiójában nagyot alkotott, a német Grace bicikligyártó céggel együttműködve összehozták a Smart Ebike-ot. A nagyközönség először októberben, a 2010-es párizsi autókiállításon találkozhatott vele és a Smart elektromos robogójával.  A bringa nem a nagymamák piacrajárós bringájára hasonlít, hanem végre egy dögös versenybringa formájában tündököl.

Smart, ebike, bicikli, elektromos, extrém, sport, sportok, extreme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A vonalak gyönyörűek, a gép ráadásul azon túl, hogy elektromos meghajtással is rendelkezik, valóban király biciklinek is.Nem éppen pehelysúlyú a szerkezet, de nem is vészes a maga 22 kilójával. Az elektromos rásegítés a tekerés megkezdésekor bekapcsol, mértéke 4 fokozatban állítható a markolaton lévő gombok segítségével. A gép 25 kilométer per órás sebességnél kikapcsolja a motort, így jogosítvány nélkül is vezethető.

smart, ebike, bicikli, extrém, sport, extreme, sportok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 250 wattos elektromotor 36 voltos, 9,6 amperórás lithium-ion akkuval működik, ami nagyjából 3 óra alatt feltölthető otthon a házi elektromos hálózatról. Hatótávolsága a tereptől és az ember súlyától függően 18-59 kilométer lehet. A bringán természetesen tárcsafékek vannak a 26"-os, hatküllős kerekeken, illetve beépített ledes lámpákkal szerelik gyárilag.

smart, ebike, extrém, sport, sportok, extreme, elektromos, bicikli

 A kormány közepén ráadásul egy okostelefonokhoz való dokkoló is helyet kapott. A  Smartphone-on így menet közben figyelhetjük például a sebességet és az akku pillanatnyi töltöttségét is. Áráról egyenlőre nincs adat, de a Grace bringákbó kiindulva nem egy zacskó szotyiéval vetekszik, azok ugyanis 3900-7400 Euróért találnak gazdát maguknak...

 

Iratkozz fel most hírlevelünkre és nyerd meg az egyiket a tíz

 

 

 

 

 

Víz- por- ütés- és karcálló óra közül! Sorsolás 2010 december elsején!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr262474091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása