Naish 2011 intro video

2010.10.10. 08:45

"Nem annyira rossz" kite/szörf video a Naish-től. A kite-ról bővebben itt olvashatsz!

***

Talán egy madár? Talán egy repülő? Superman? Túrót, Jokke Sommer az, egy wingsuit-os bázisugró csóka. A Wingsuit-os bázisugrásról Itt olvashatsz... Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***

2010. november 11-14. Felvonulási tér Egy óriás ugrató, a világ legjobb riderei , sztár DJ-k,  koncertek, kiállítás és vásár. Négy napos folyamatos pörgés,  buli , lüktetés. Ez a típusú extrém fesztivál már több európai városban került…

***

Húzzad neki, húzzad mééég, bázz.

***

Freeline Skates

2010.10.07. 11:29

A görkori gördeszka. Vagy fordítva.  Ryan Farelly San Francisco-ból találta fel ezt az extrém hibridet, a Freeline Skates-t. Nehéz eldönteni a holmiról, hogy görkori vagy inkább gördeszka-e az alapja. Szerintem talán a deszkához közelebb áll.…

***

...az megnövelheti az adrenalinszintedet, földetérésig legalábbis biztosan. Felnőtt pelenkagyártó cég megvenné ezt a videót reklámnak az tuti. Továbbmegyek a blogra!Osszad meg, 'oszt jó lesz!

***

Fail válogatás

2010.10.06. 08:02

Esni tudni kell a kamera előtt, mert szórakoztató. Legalábbis annak aki nézi. Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

***
süti beállítások módosítása