Soros korcsolya vagy síléc? Bigfoot korisínen.

 Az Inlineski Koreából ered. Megtalálva a videót, elküldtem Milonak, hogy mit szól hozzá, mire ő: -Mi ebben a különleges? Ez egy sima bigfoot. -Ja, csak görkori sínjére van szerelve...

inlineski, hókori, extreme, extrém, sport, sportok, outdoor, bigfoot, snowblade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ezzel lényegében el is mondtam nagyjából miről szól a holmi: Egy 47 centis kis sítalp, amit a legtöbb fajta soros görkori sínjére fel lehet szerelni, aminek az első és az utolsó kerékrögzítő csavarja 230-320 milliméter közötti távolságban van egymástól. Így télen is használható kedvenc korcsolyánk. Kicsit hasonló ötlet a Flowlab-os srácok Railz Conversion kit-je, ami gördeszka felfüggesztésére szerelhető sítalpakat jelent. Nem vált be, mert van rá jobb megoldás.

inlineski, hókori, extreme, extrém, sport, sportok, outdoor, bigfoot, snowblade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A korinak így nem sok értelme van, hiszen a görkoricsukákat nem téli felhasználásra tervezték, ergo nem fogsz benne izzadni a minuszokban, illetve a vízállóságuk is erősen kérdéses lehet. A gyártó ad hozzá ugyan víz és szélálló zsákot, de ez így sem az igazi.

inlineski, hókori, extreme, extrém, sport, sportok, outdoor, bigfoot, snowblade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nem úgy, mint az igazi hókorinál, a SledDogs hókorinál, ahol kényelmes, meleg cipőre integrált talpakkal kapod meg a hóban korizás élményét. Szóval megkockáztatom, hogy bár az ötlet érdekes, de szerintem kapufa lesz, főleg hogy 100 amerikai dollárt kér a gyártó a két műanyag talpacskáért, ami sí- vagy snowboardcipőre szerelhető változatban is kapható náluk még durvább, 350-400 dolláros áron...

Egyéb érdekes korcsolyás sportokról ITT, Téli sportokról pedig ITT olvashatsz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr542580940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása