Wild Ropes

2011.02.17. 21:28

 

 
Kardiofitnesz kötéllel, avagy sportolni kötelező.

 

A legkomolyabb dolgok általában a legegyszerűbb ötletekből erednek. A németek rájöttek, hogy nem csak a kötélmászás vagy a kötéltánc erősít, így kifejlesztették a WildeSeile (Wild Ropes vagyis Vad Kötelek) módszert.

 

wildropes, wildeseile, fitnesz, cardio, új, extrém, extreme, sport, sportok, outdoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A módszer szerint egy tartóra ellensúlyt helyezünk, majd átfűzzük rajta a különböző hosszúságokkal (15-30 méter, 30-50 milliméter közötti átmérővel) és anyaggal kapható kötelek egyikét. A sportoló ezekután megfogja az így rögzített kötél két végét és máris kezdődhet az edzés. Természetesen minél hosszabb a kötél, annál nehezebb a gyakorlat. Emiatt viszont meglehetősen helyigényes ezzel az eszközzel tréningezni.

wildropes, wildeseile, fitnesz, cardio, új, extrém, extreme, sport, sportok, outdoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A videón eleinte mosolyogtam, de aztán belegondoltam, hogy ilyen intenzív mozgással az emer könnyen ki tudja köpni a tüdejét. A holmi ára (szerintem) elég borsos, kompletten (kötél plusz talp) kb 500-600 euro, házilag ennek a töredékéből is ki lehet hozni.

További extrém kütyükről itt olvashatsz!

Forrás: wildeseile.de

(Megosztani, "lájkolni" ér...)

wildropes, wildeseile, fitnesz, cardio, új, extrém, extreme, sport, sportok, outdoor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr312654869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása