Lopott bringa

2011.07.05. 11:54

Ma reggel 7 és 8 óra között ellopták a Margit-sziget, Palatinus elől a kölcsönbringámat: 2004-es Kona Dawg Matic össztelós monti, gyáriszám: H3k07119, szürke-kék-ezüst, 15-ös vázméret. Bárki hallott róla vagy ismer olyat, aki hallott róla, szóljon nekem vagy az illetékes tolvaj szemétládának, hogy holnap reggelig vigye vissza oda, ahonnan elhozta és akkor TALÁN nem lesz elásva és bebetonozva. Mindent el fogunk követni, hogy előkerítsük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tudsz valamit, segíts, kommentelj ide vagy dobj nekünk mailt az info(kukac)extremesportok.hu címre. Vagy legalább oszd meg, hátha... Köszönöm!

(Megosztani, "lájkolni" ér!)

Vibe, Turbo, twist, drift, gokart, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

 

 

 

 

 

 

Extrém bringákról itt olvashatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr293041271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.07.05. 14:30:58

hát tényleg részvétem, de ha nem kerül elő az elkövető, akkor hogyan lesz bebetonozva? Az én bicajom egyébként 14 éves, azegészet lefújtam kerékezüstre, ronda mint az állat és nem lopják el 14 éve...

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2011.07.05. 15:20:30

Ez durva, nagyon kár érte!

Próbáljatok írni a testbike.hu -nak, ott millió bicajos van hátha feltűnik valakinek!
***
süti beállítások módosítása