A vízalatti bicikli, vagyis az ember által hajtott pedálos tengeralattjáró.

 

 

 

 

 Írtunk már a búvároknak szánt elektromos víz alatti motorról, a Marlin Diverbike-ról. A francia gyártmányú Scubster is hasonló, de burkolt, és emberi erő hajtja. A váza szénszálas a kis súly és a nagy teherbírás miatt, két oldalán pedig két proppeller van, amit az utas (búvár)pedállal hajt.

Scubster, pedal, powered, submarine, tengeralattjáró, pedálos, bicikli, bringa, vizi, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kormányzásához ezeket tudja forgatni az utas. Egyenlőre fejlesztés alatt áll ez a különleges holmi, de a cél az, hogy legalább tíz kilométer per órával tudjon menni, és a felszínen is képes legyen haladni. A feltalálók célja a fejlesztéssel az, hogy a tengerbiológusok ezzel tudjanak környezetkímélő módon haladni, gyorsabban, mint az uszonyos búvárok, illetve tovább is, hiszen a járműben extra palackok szállítására is van lehetőség.

(Megosztani, "lájkolni" ér!)

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr883031374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

***
süti beállítások módosítása