Nem aktív sportoló a kiszemelt, akit meg kellene lepni, de némi adrenalin ráférne a szervezetére? Van rá megoldás!

Vezess brutál sportkocsit! 

Mindig szerettél volna egy full extrás Porsche 911-gyel száguldani? Vagy ha ez nem elég, az Ariel Atom szupersportkocsi vezetése is szóba jöhet, ami 300 lóerejével és minimális súlyával egy igazi unikum, durvábban megy mint egy sportmotor. Mindkettőt kipróbálhatod, viszont tavaszig nem árt várni, hogy ne fagyjon bele a tető nélküli autóba az ember a kiskunlacházi repülőtér pályáján. Foglalás, részletek és ajándékutalványok: Vezesd.hu


A híresen szép és gyors Lotus Elise vezetésére is van mód 44900 forintért, ráadásul egy versenypályán. Nekem az egyik kedvenc autóm, én biztosan kipróbálom! A B3 Racing Team több lehetőséget is kínál, akár egynapos Formula Master vezetést is, az autókról és az árakról itt tájékozódhatsz!

Repülj siklóernyővel!

Akit vonz a siklóernyőzés, meglepheted két módon is. Ha csak belekóstolna, fizesd be egy tandemrepülésre, ahol egy profi pilótával élvezheti a levegőt. Ha komolyabban szemez a dologgal, akkor jöhet egy tanfolyam az ország legnagyobb klubjánál, az Airborne Klubnál! Bevált csapat, mi is ott tanultunk annak idején!

Vezess tankot!

Szinte minden férfiben megmozdul valami a mondat hallatán. Van rá mód, mi már voltunk, és megyünk is! Vállalati bulikhoz is király, a részletekről a tankberles.hu oldalon tájékozódhatsz! Ha vastag a pénztárcád, akár vehetsz is egy harckocsit tőlük...

Airsoft a föld alatt!

Nem gáz, ha hideg van, a Martsoft.hu télire is szervez airsoft csatákat kezdőknek is Törökbálinton. Mókás ajándék egy ilyen csata, mehettek haverokkal, kollégákkal vagy egyedül is, a felszerelés miatt sem kell aggódni. A 6000 négyzetméteres pincerendszerben autóroncsok és mindenféle fedezék között futkosva felejthetetlen élménnyel lehettek gazdagabbak!

 

 

Offroad

Az offroadvezetes.hu csapatánál rengeteg lehetőség van a sárdagasztásra gerjedőknek. Polaris RZR Buggy, Mitsubishi Pajero tereprally és offroad gépekkel szánthatod a tájat Piliscséven. Quadozni már 5-6 éves kortól lehet náluk, de akár lovagoltatásra, vagy íjászkodásra is van lehetőség a ranchen.

Hómobil és hórafting!

A hómobillal száguldozni nagy élmény. A Rafting.hu csapata szervez ilyesmit, ahol egy órától egy napig bérbe vehetsz ilyen gépeket. Sőt, ha kell, kiviszik privát bulikra is a Yamaha és Polaris gépeiket.

A hórafting király móka, gyakorlatilag raft hajókkal lehet száguldani lefelé a havas hegyoldalról egy kiépített pályán. Budapesttől 185 kilométerre van a buli, utána hómobilozásra is van lehetőség.

Másszon falra tőled!

Az óbudai Spider klubban a helyed, ha a falmászás a sport, ami vonz. Kétnapos tanfolyamokon lehet megtanulni náluk a mászás elméleti- és gyakorlati alapjait. Mivel magyarország legnagyobb falmászó terméről van szó, így télen-nyáron, esőben-hóban is bármikor lehet menni. Ha gyakorlott mászó a megajándékozni vágyott, vehetsz neki bérletet, ha kezdő, akkor tanfolyamra mehet.

Megosztani "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr713407184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása