World Snowboard Day 2011

2011.12.18. 11:17

 A WSD, vagyis a snowboardosok világnapja 2005 óta létezik, tavaly már 34 ország 150 helyszínén ünnepelték a deszkások a sportot és az életstílust!

 A WSF és az Eurosima szervezetek indították útjára a rendezvényt. Gondolnád, hogy az első ilyen bulit Indiában rendezték Manaliban 2005-ben?

 Fontos, hogy a rendezvényen bárki részt vehessen, ne legyen belépő, és a snowboardról szóljon. Hó nem árt, ha van hozzá, de nem feltétel, bármilyen program jó, ha kapcsolódik a hódeszkázáshoz. Lehet bemutató, verseny, koncert vagy egyéb olyan esemény, ami összehozza az embereket. A legkomolyabb, hogy idén Ausztrália, Chile és Dél Afrika is szervez programokat, pedig ott most van nyár! Mégis megünneplik a világ többi részével együtt ezt a napot a helyi deszkások filmvetítéssel, koncertekkel vagy épp grillsütéssel december 18-án.

 

Magyarországon is lesznek rendezvények, például Budapesten a Gödör klubnál, ahol egy komoly slide pályát építettek fel a szervezők, a havat pedig a műlyégpályáról hozzák rá, ha már az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Sajnos a sípályákon, például Eplényben elmarad az idei WSD a meleg miatt, pedig erősen készültek rá a helyi szervezők...

 A Gödörnél lesz slide verseny, koncert, börze és videóvetítések is többek között. A versenynek komoly tétje is van: a győztes indulhat az innsbrucki Billabong Air&Style Jib versenyen! Lesz longboardos limbó, vagy lazulhatsz a Burn Chill-ben, illetve PS3 konzolokon is lehet majd játszani. Mi tutira kimegyünk, és a kameráinkat sem hagyjuk otthon.

 

Megosztani, lájkolni, eljönni ér!

Csatlakozz hozzánk Facebookon is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr583472593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása