Minek örül egy extrémsportoló? Ha sportolhat, vagy ha bulizhat. Vagy a kettőt együtt. Elgondolkodtunk, hogy milyen csomagnak örülnénk a fa alatt, íme az ötletek:

Deszkásoknak/Síelőknek:

 Egy frankó szemüveg mindig jó ha van. Személyes kedvencem a keret nélküli fajta, de ami igazán komoly, az a beépített GPS-es, lencsére belűlről vetített kijelzős sebességmérős cucc a Recon Instruments-től!

Korisoknak:

Akik görkoriznak, télen sajnos pihenőre kényszerültek, mert sajnos elég kevés fedettpályás lehetőség van ehhez a sporthoz. De csak mostanáig, mert megjelent a SledDogs hókori! Sípályán, rámpán, erdőben és bárhol korizhat vele a delikvens, mindegy, csak legyen valamennyi hó!

Bringásoknak:

A bringásoknak itt van egy okosság, a síbicikli! Egy jó kis téli downhill a havas lejtőkön igen komoly flash lehet. Meg is lehet vásárolni, (bár nem az olcsó ajándékok közé tartozik) vagy kipróbálni a mátraszentistváni Saint Pista snowparkban!

Biztonság:

Az extrém sportok veszélyesek lehetnek a testi épségre, így nem árt ha az ember felszerelkezik némi protektorral. Ha kezdő, azért, ha haladó, akkor meg azért. Motorsportokhoz, téli sportokhoz, bringához, deszkához is hasznos dolgok ezek, a komolyabb trükkök biztonságos begyakorlásához nélkülözhetetlenek. Sportágtól függően lehet ez egy gerincvédő, protektoros nadrág vagy egy testpáncél. Sisak ajándékba nem javasolt, azt jobb felpróbálni, de erre vannak kitalálva a vásárlási utalványok...

Vedd fel és vedd fel!

A sportolók szeretik, ha másoknak is meg tudják mutatni legjobb trükkjeiket. Ehhez azonban szükség van egy strapabíró kamerára, ami jó ha kicsi, és bírja a strapát! Mi többféle kamerát használunk, ezek felszerelhetőek sisakra, deszkára, kocsira, motorra, bicajra, szóval szinte bárhová!Innen érdemes csemegézni a témában!

 

 

Buli:

Ki ne örülne, ha befizetné valaki a Winterfest, a Freeze vagy a Snowattack fesztiválok egyikére? Utazás, buli és sport egyben, fullextrás kombináció! Mi a Winterfest-en tutira kint leszünk, ahol a Big Airbag-be ugrálást is ki lehet próbálni!

Zene:

Szinte minden sportoló a kedvenc zenéjét hallgatva szeret rájdolni. A Skullcandy minőségi fül- és fejhallgatóival stílusosan teheti ezt, ezért nem lő nagy öngólt, aki ilyet ad karácsonyra!

+2:

A Razor SoleSkate egy mini gördeszka, ami egy hátizsákban is elfér, így szórakoztatóvá teheti a városi közlekedést. 

A Ripstik Waveboard pedig egy mókás kétkerekű gördeszka, amivel néhány perc alatt meg lehet tanulni menni, és élvezni a carvingot az aszfalton. Ráadásul aki ezzel jól megy, annak a snowboard megtanulása is gyorsabban sikerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr853407177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása