Kedden elugrottunk a mátraszentistváni Síparkba, és downhilleztünk egyet síbiciklivel. Brenter cég ugyanis 1923-ban alapult Ausztriában és ’49-re már össze is dobták az első „ülősí”-jüket. Azóta a cuccot csak fejlesztgetik és terjesztgetik. A cég történetét végignézve láthatjuk, hogy a Beatles tagjai és Monaco hercegi családja is pózolt már Snowbike-on, illetve hogy a Brenter cég terméke alapján már az Armani is tervezett egy saját biciklit.

A C4-es modell, mellyel két Guinness rekordot is felállítottak már: ez a Snowbike egy 2100 grammos acél vázzal bír, a bringa teljes tömege sem éri el a 9 kg-ot. Meg is lepődtünk rajta, mikor felemeltük, tényleg nagyon könnyű a cucc. Egy léc elöl, egy hátul, továbbá egy-egy sítalp a rider lábain, aki a bringán ül, de a talpai a havat szántják, ez mint kiderült igen stabillá teszi a bringát. Teleszkópok vannak elől-hátul, amik a teszt alatt elég jól beváltak. Felvonózni is könnyű a géppel, nagy élvezet vele veretni.

Nagyon élveztük a tesztet, köszönet érte a Síparknak, a snowbike-hungary.com-nak, a kamerákért pedig a Myactioncam-nek!

Hasonló cucc a Snowter, ide kattintva olvashatsz róla!

Megosztani, lájkolni ér! Csatlakozz hozzánk Facebookon is!

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr103538813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása