Itt a jó idő, lehet túrázni vagy kirándulni. Jól jöhet hozzá valami spéci és stílusos sátor (mint a VW Camper, a Topeak Bikamper vagy a Heimplanet Cave) és most már egy stílusos hálózsák is a miénk lehet. Ráadásul nem is kell külön cipelnünk, hiszen ruhaként fel is veheti az ember.

Musuc Selk, bag, sleeping, bag, hálózsák, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

A chilei Rodrigo Alonso dizájner gondolt egyet, és megtervezte a Müsuc márkanév alatt kapható Selk'bag nevű furcsaságot. Annyiban király, hogy ha az ember felveszi, nem fog belegabalyodni sátorozás közben. Ráadásul 9 celsiusfok alatt is használható. Ötféle színben és gyerekméretben is be lehet szerezni, csajoknak rózsaszín a kötelező viselet.

Musuc Selk, bag, sleeping, bag, hálózsák, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

A talprészénél megerősített csúszásbiztos holmiban járkálni is lehet, szóval végül is hasznos holminak tűnik mondjuk egy éjszakai horgászásnál, ha az embert nem zavarja, hogy űrhajósnak nézik. Ára sem veszélyes, 120 Euróért már lehet saját "Classic-" vagy 89 Euróér "Lite" (melegebb éjszakákra) Selkbag-je bárkinek.

Forrás és képek: musucbag.com

További érdekes kütyükről itt olvashatsz!

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is:

Musuc Selk, bag, sleeping, bag, hálózsák, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr964346711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása