A brit Microscooters cégnél a marketingeseknek nagy ötlete támadt. Megjelentettek ugyanis idén egy sajtóközleményt, miszerint 99 angol fontért megrendelhető náluk az újdonság, a Zimmer Micro, amivel a bevállalós nagyszülők is együtt gördeszkázhatnak az unokákkal.

Micro, zimmer, scooter, roller, deszka, gördeszka, nagyszülő, extrém, sport, sportok, outdoor, vicc, poén, átverés, tréfa

 

 A szerkezet egyébként egy járókeretre hajaz, aminek  elől és hátul is van egy-egy tengelye két-két kerékkel. A két tengely között helyezkedik el a gördeszkalap, amin a nagyi áll, miközben a keretre támaszkodik. Az elérhető maximális sebesség 10 mérföld per óra, és elvileg 1-2 trükköt is lehet csinálni a nagyideszkán, úgy mint az ollie vagy a bunny hop(?). A hír elég gyorsan terjedt, főleg az angol sajtóban, ezért a dicséret a cég marketingeseinek. Nagy minusz viszont a (velünk ellentétben) óvatlan újságíróknak, kik nem vették észre a dátumot a sajtóanyag végén:

2011 április 1. vagyis csúnyán megették az áprilisi tréfát. :)

 

Egyéb extrém deszkákról itt-, őrültségekről itt-, kütyükről pedig itt olvashatsz!

Stiga

Forrás: micro-scooters.co.uk

(Megosztani, "lájkolni" ér!)

Micro, zimmer, scooter, roller, deszka, gördeszka, nagyszülő, extrém, sport, sportok, outdoor, vicc, poén, átverés, tréfa

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr292891212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása