Red Bull Röpnap 2012

2012.05.29. 08:28

Ismét szárnyaló tehetség kerestetik!

 

Idén június 10-én a Kopaszi gát lesz a tettek mezeje, ahol kiderül, hogy a magasröptű álmok képesek-e szárnyra kapni, vagy pedig zuhanórepüléssel fognak befürödni a Kopaszi gátnál, a Lágymányosi öböl vizében.
A Red Bull Röpnap egy olyan kihívás, ahol bárki próbára teheti a hősiességét és a szürkeállományát egyaránt, hiszen egy házi készítésű jármű tervezése, megépítése és látványos röptetése összetett feladat. A résztvevő csapatokat 3 kategória alapján értékeli a zsűri: röptávolság, kreativitás és showman-kvalitás. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt: született már repülő fürdőkád, óriás moszkitó, visító kismalac, de szárnyaló fagylaltkehely is.
Alig várjuk a kiemelkedő, meghökkentő, sőt korszakalkotó, de akár hajmeresztő szárnyaló szerkentyűk sorát, hiszen ez az, amitől Röpnap a Röpnap! Az esemény gyönyörét már csak az tetézhetné, ha Magyarország megmutatná a világnak, hogy Besenyei Péter nem csak a szabályt erősítő kivétel – ami a repüléshez való affinitásunkat illeti – és nálunk dőlne meg a hihetetlen távolsági világcsúcs.
A díjak magukért beszélnek:
1. díj: Privát pilótaképző tanfolyam a pilótának vagy műrepülés Besenyei Péter kétüléses gépével a csapat összes tagjának
2. díj: Tandem ejtőernyős ugrás az egész csapat számára
3. díj: Hőlégballonozás az egész csapat számára
Különdíj a legkreatívabb röppentyűnek - Tandem siklóernyőzés az egész csapatnak

 

Jelentkezés és egyéb tundivalók itt!

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr824551501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása